Eerste Heilige Communie en Heilige Vormsel

Ieder jaar biedt de RK Kerk de kinderen de mogelijkheid om zich voor te bereiden op de Eerste Heilige Communie voor groep 4 en 5.

Aan de hand van het project ”Ik ben bij je” komen de kinderen twee keer in de maand bij elkaar om catechese te krijgen, gericht op de Eerste Heilige Communie en aan hun werkboek te werken.

Tijdens de informatieavond op 21 november 2024 om 19.00 uur  in de Petrus en Pauluskerk,  Kerkgracht 54 te Den Helder zal het project en de bijeenkomsten worden besproken.

Heeft u een kind dat de Eerste Heilige Communie wil doen, dan nodigen wij u van harte uit om op de infoavond aanwezig te zijn. Inschrijving is op de avond mogelijk. 

 

Ieder jaar biedt de kerk de kinderen van groep 8 de mogelijkheid om zich voor te bereiden op de toediening van het Heilig Vormsel. Voorafgaand hieraan zullen de kinderen aan de hand van het project ”Vuur en Vlam” voorbereid worden op het ontvangen van dit sacrament.  Voor meer informatie over de voorbereidingen op het H. Vormsel nodigen wij u van harte uit op 21 november om 19.00 uur  in de Petrus en Pauluskerk, Kerkgracht 54 te Den Helder.  Inschrijving is op de avond mogelijk.

viewingmoment viewingmoment